۲۳ خرداد ۱۳۹۱

واو

و امروز در فرهنگسرا  زمانی که کارگرها  با اره برقی داشتن تنه خشکیده درختها را می بریدند در داخل تنه درخت با یک کندوی عسل بزرگ روبرو شدند

کارگردا توانستد دوسطل بزرگ موم و عسل را قبل از ریخته شدن روی زمین نجات دهند

و من برای اولین بار در عمرم عسلی را خوردم که زنبورش هیچ شهدی جز توت های شیرین فرهنگسرا را نچشیده بود

می خواهید باور کنید می خواهید نکنید

عسلها مزه توت می دادند

۶ نظر:

همای گفت...

خوب معلومه، زنبور رو یهر چی بشینه عسل مزه همونو میده، روی بلوط بشینه، روی کاج بشینه، روی ... توت هم مثل بقیه است، عسل همون طعمو میده

حامد گفت...

و این موضوع کاملا صحیحه.به همین دلیل عسل کوهپایه ها خوشمزه تره چون از گلهای ریز کوهپایه ها که طعم زیاد قوی ندارن بدست اومده.و خوب اگه تا حالا عسلی که طعم خاصی نداشته خوردین باید بدونین که در بهترین حالتش به زنبور شهد شکر دادن تا از اون عسل تهیه کنه و خوب برای همین عسلش طعم خاصی نداره.خیلی وقتها رنگ عسل به نوع گل هم بستگی داره.

ناشناس گفت...

یاد دو سال قبل افتادیم زمانی که در خانه پدر بزرگ دو کندو بود و چند درخت نارنج و عسل طعم و عطر بهار نارنج داشت

Sherri گفت...

تو اروپا یعنی من آلمان رو می دونم، مغازه های عسل فروشی سنتی وجود داره که البته زیاد سنتی هم نیست، خیلی شیک و مدرن هست. عسل ها به رنگ ها و طعم های مختلف که روی هر یک نوشته عسل کوه یا جنگل یا صحرا و اینکه عسل مثلا: آویشن، گل رز یا بهارنارنج یا هر چیز دیگه ای که هست. این مغازه ها تقریبا حالت عطاری قدیمی رو هم دارند که مرض رو طرف میگه و فروشنده میگه عسل چه گیاهی براش خوبه.
البته عسلش نسبت به عسل فروشگاه ها 3 یا 4 برابر گرون تر بود.

نوش جونت آن عسل. کاش آورده باشی خونه و یک مدت عسل طبیعی بخوری که واقعا بهترین ه داروهاست.

شنگول گفت...

‫سلام گیسو‬
‫ببین از این آهنگ خوشت میاد؟‬

http://www.mediafire.com/?9686eocysdtthuk

SaNaz گفت...

Khob che kariye Bawar nakonim ???? Bawar mikonim
:D

اينستاگرام gisoshirazi

مدتها بود اينجا نيامده بودم فقط خواستم بگم زنده و سالم هستم و هر روز در اينستاگرام مي نويسم تشريف بياوريد اون ور منم تلاش مي كنم كه ...